A Pipistrel motorokat, motorvezérlőket és akkumulátorokat biztosít az Airflow egyedülálló elosztott elektromos meghajtásához

A Pipistrel a világ első és máig egyetlen típustanúsítvánnyal rendelkező elektromos repülőgépének, a VELIS Electro-nak a gyártója. A vállalat széleskörű szakértelme a letisztult tervezéstől egészen a sikeres projektek befejezéséig kiváló partnerré teszi őket, amikor az Airflow elkezdi tervezni, építeni és tesztelni teljes körű, eSTOL koncepcióját. Mivel az Airflow egyedülállóan kihasználja az elosztott elektromos meghajtást, a nagy teljesítményű és megbízható motorok, vezérlők és akkumulátorok kulcsfontosságúak a repülőgép végső sikeréhez.

IMG_9944-300x200

 „A Pipistrel úttörő munkája az elektromos repülés terén, valamint iparágvezető tapasztalata az elektromos repülőgépek hajtásláncainak építésében és tanúsításában ideális partnerré teszi őket, hogy segítsenek nekünk a maga nemében első eSTOL-repülőgép megépítésében és repülésében” – mondta Marc Ausman, a vezérigazgató. társalapítója, az Airflow. „Megértik és megtudnak felelni a nagy teljesítményű rendszerek kihívásainak, a repülőgépipar megbízhatósági és biztonsági követelményeivel együtt.”

Alpha
Trainer
Alpha
Electro
Virus
912
Virus SW
80 / 100 / 100IS
Sinus
912 / Flex
Taurus
M
Taurus
Electro
Surveyor
Virus SW
121 / TC Easa
Patnhera