A Pipistrel Virus SW 121 az új Microsoft Flight Simulator része lesz!

Kedves Partnereink! 

Megtiszteltetés számunkra, hogy bejelenthetjük, hogy Michael Coates amerikai disztribútorunk segítségével a Microsoft együttműködött a Pipistrellel, hogy az augusztus 18-án megjelenő új, régóta várt repülőgép-szimulátorukban elérhetővé váljon a Virus SW 121, mint az egyik repülőgép. 

Microsoft_Flight_Simulator5-1030x593

A Pipistrel Virus SW 121pontos modellje lesz az egyik olyan repülőgép, amely elérhető a Premium Deluxe Edition-ben. Képes lesz reális időben repülni, és leszállni a nemzetközi repülőtereken. Hódítsa meg az eget és tapasztalja meg a repülés örömét a Pipistrel Virus SW 121 segítségével a Microsoft Flight Simulator következő generációjában.

Microsoft_Flight_Simulator2-1030x434

https://www.microsoft.com/en-us/p/microsoft-flight-simulator-premium-deluxe---preorder/9PMDBL7963LD?activetab=pivot:overviewtab

A szimulátor óriási elismerést kapott a közönségtől rendkívül élethű tájaival, forradalmi időjárási motorjával és részletes repülőgép-modelljeivel. A Microsoft Bing térképek és az Azure cloud számítástechnikai szolgáltatások felhasználásával a Microsoft Flight Simulator képes rendkívül sok részletességgel lemásolni a világot. Megtiszteltetés, hogy a Pipistrel részese lehet ennek az úttörő szimulátornak.

Microsoft_Flight_Simulator4-1

Az előrendelés már elérhető a Microsoft webhelyén az Xbox játékon keresztül:

 platform: https://www.xbox.com/en-US/games/microsoft-flight-simulator

A Virus SW 121 a Premium Deluxe verzióban található.

Alpha
Trainer
Alpha
Electro
Virus
912
Virus SW
80 / 100 / 100IS
Sinus
912 / Flex
Taurus
M
Taurus
Electro
Surveyor
Virus SW
121 / TC Easa
Patnhera