A Covid-19 okozta repülési korlátozások miatt maradt a földön? Van megoldásunk!

Tisztelt Hölgyem/Uram! 

Remélem, egészséges vagy ezekben a kihívásokkal teli időkben.
A Pipistrel úgy döntött, hogy nyílt hozzáférést biztosít az összes online oktatási anyaghoz a világszerte érvényesített elszigeteltség jelenlegi időszakában, a folyamatos képzés és tanulás révén a biztonság elkötelezettségének bizonyítékaként és odaadásaként. A Pipistrel Akadémia számítógépes tanfolyamai mostantól bárki számára ingyenesek, három hónapig.
Reméljük, hogy ez motiválni fogja a nem repülő pilótákat, valamint a pilótákat és a repülési oktatókat, hogy továbbra is kapcsolatban maradjanak szenvedélyükkel, és minden nap többet egyre többet tanuljanak.

Bárki, legyen az pilóta, repülési oktató vagy repülési rajongó, repülõ klubok, repülõiskolák, ingyenesen jelentkezhetnek és csatlakozhatnak az online tanfolyamhoz 3 hónapig, 2020 áprilisától 2020 júniusának végéig. Ez az egyedülálló ajánlat világszerte mindenki számára elérhető, beleértve a nem pilótákat is, akiket érdekel a repülés.

A jelenlegi, szinte világszerte zajló „lezárási” időszakban az ingyenes online tanfolyam segít a repüléshez szükséges elméleti ismeretek frissítésében és átdolgozásában, valamint a modern Pipistrel repülőgép-sorozat sajátosságainak megismerésében, beleértve az Alpha Electro-t, az egyetlen elektromos oktatót  a világon. Az online tanfolyam részletes információkat és ismereteket ad a különböző Pipistrel repülőgépekről.

A Pipistrel teljesen ingyenesen kínálja az Alpha Trainer UL / LSA / BCAR, a Virus SW UL / LSA, a Virus SW121 és az Alpha Electro speciálisan tervezett és fejlesztett online tanfolyamát. Az online tanfolyam díja általában 147,30 € 14 napos vagy 247,30 € állandó előfizetés esetén. A tanfolyamok a világ bármely pontjáról elérhetőek laptop, táblagép vagy mobiltelefon segítségével.

A mától elérhető, teljesen ingyenes online tanfolyamok a következőket tartalmazzák:

A Pipistrel ALPHA Electro, az egyetlen tanúsított elektromos oktató repülőgép sorozatgyártásban a világ bármely pontján

Pipistrel ALPHA Trainer repülőgépek UL / LSA / BCAR konfigurációkban

Pipistrel Virus SW és SWiS UL / LSA konfigurációkban

Pipistrel Virus SW 121 modell, EASA tanúsítvánnyal

A regisztrációhoz és a Pipistrel repülőgépek és általában a repülés megismerésének megkezdéséhez kérjük, regisztráljon online tanfolyamára a https://www.pipistrel-online.com/ címen.
Kattintson az „Új fiók létrehozása” lehetőségre, kövesse a regisztrációs utasításokat, és válassza ki a kívánt online tanfolyamot a Beiratkozás kulcs segítségével: FlyPipistrel

És mivel a legjobb információ mindig a végén van ...

Aki sikeresen befejezi az on-line tanfolyamot, utalványt kap egy ingyenes bemutató repüléshez egyik repülőgépünkön, a legközelebbi Pipistrel forgalmazó telephelyén a világ minden részén, amely 2020 szeptember végéig érvényes.

Reméljük, hogy a Pipistrel ezen hozzájárulása a globális pilóta közösséghez segít a pilótáknak abban, hogy biztonságban tartsák magukat, továbbra is tájékozottak maradjanak, és a Covid-19 válság idején a kiképzésbe fektessék idejüket, hogy még jobban élvezhessék a repülést, ha a jelenlegi korlátozásokat enyhítik.

Pipistrel Aircraft cég weboldala:  https://www.pipistrel-aircraft.com

Pipistrel Online Akadémia weboldala: https://www.pipistrel-online.com

A Pipistrel Electric repülőgépekkel kapcsolatos információ itt található: https://www.pipistrel-aircraft.com/aircraft/electric-flight/alpha-electro/

Pipistrel UPRT program: https://www.pipistrel-aircraft.com/training/for-flight-schools/uprt/

Pipistrel email: info@pipistrel-aircraft.com

Cím

PIPISTREL d.o.o.
GORIŠKA CESTA 50a
SI – 5270 AJDOVŠČINA
SLOVENIA

 

Contact: https://www.pipistrel-aircraft.com/rd/contact-us/

 

Üdvözlettel: 

Értékesítési osztály

 

Alpha
Trainer
Alpha
Electro
Virus
912
Virus SW
80 / 100 / 100IS
Sinus
912 / Flex
Taurus
M
Taurus
Electro
Surveyor
Virus SW
121 / TC Easa
Patnhera