#3, 2, 1… 1000!

30 éves évfordulónk évét a Pipistrel újabb elképesztő eredményei jelzik: a Sinus / Virus család 1000. repülőgépét gyártottuk.

Ajdovščina, March 2019

A teljes Pipistrel csapat a szlovén Ajdovščina városában, a Pipistrel gyártóüzemben, a hangár előtt gyűlt össze egy különleges esemény alkalmából. Széles mosoly ült az arcukon, és csodálatos pillantások voltak a nap sztárja felé, aki némán állt és csillogott a peron közepén.
Ivo Boscarol, a Pipistrel csoport vezérigazgatója nem tudta elrejteni örömét, amikor bejelentette:
- Hölgyeim és uraim, kérem, csatlakozzanak hozzám, hogy üdvözöljék a   a Sinus / Virus család 1000. tagját! ”

Hangos éljenzés és taps után, amikor az alkalmazottak szétszóródtak a nap hölgye - egy Pipistrel Sinus Max - körül, és szép sorokban rendeződtek, hogy pózolhassanak a történelmi fotóhoz:

virus1000_1

Ivo Boscarol az összegyűlt Pipistrel csapathoz intézett beszédet:
»Ilyen eredmény - mint egy repülőgép gyártása. 1000 ugyanabból a termékcsaládból - sok szempontból győzelem.
Az »Az Arany 1000-es évek klubjában« való részvétel azt jelenti, hogy a piacnak el kellett fogadnia termékeinket és folyamatosan bízniuk kellett bennünk. Ez azt jelenti, hogy már a termék első kiadásától évtizedekig kell értékesíteni; és az egész világon, különböző éghajlaton és különböző kultúrákban értékesíthetőnek kell lenni.

De nem csak ügyfeleinknek jó, hogy ilyen repülőgépünk van - ez elsősorban előny számunkra, mert hosszú távú fenntarthatóságot kínál a gyártó számára, és stabilitást biztosít munkatársainknak munkahelyi pozícióijukban.

Rendkívül büszke vagyok a társaság kollektívájára. Szeretnék gratulálni dolgozóimnak, hogy olyan kiváló minőségű repülőgépeket gyártottak, amelyek a Pipistrel koronájának ékkövei voltak ezekben az években. Ezenkívül szeretnék köszönetet mondani minden forgalmazónknak és promóterünknek a támogatásukért - és legfőképpen világszerte ügyfeleinknek, akik hittek termékeinkben. Az Ő  bizalmuk mindig is a legjobb promóciónk volt!

A nap hölgye: Pipistrel Sinus Max:

letalo_1000-1

Ivo Boscarol néhány szót mondott róla:
„Büszkék vagyunk arra, hogy az 1000. repülőgép egy távoli célállomásra: Suriname-ba megy. Eddig egyetlen Pipistrel repülőgépet sem adtunk el Suriname-nak, pedig rendszeresen értékesítünk 95 országba. Tehát ez egy újabb nagy eredmény, amelyet ez a repülőgép elért - most a 96. ország nyitotta meg az egét Pipistrel előtt! ”

IMG_3144-2

A fotózás után természetesen egyetlen ünnep sem telne el egy falatozás és egy pohár pezsgő nélkül ennek a történelmi eseménynek az emlékére.

IMG_3126

A csapatnak újabb oka van büszkének lenni - idén a Pipistrel vállalatként ünnepli a szervezett repülőgépgyártásának 30. évfordulóját. Ezekben az években természetesen nem csak a Sinus / Virus család repülőgépeit gyártottuk - valójában az összes többi modellel együtt (Taurus és Taurus Electro, típusalkalmassági tanúsítvánnyal rendelkező SW 121, az indiai hadsereg repülőgépei - Garud, Apis Bee, Panthera és motoros vitorlázó repülőgépek az első években) a Pipistrel által gyártott repülőgépek teljes létszáma valószínűleg már meghaladja a 2000-et!

IMG_3097

Alpha
Trainer
Alpha
Electro
Virus
912
Virus SW
80 / 100 / 100IS
Sinus
912 / Flex
Taurus
M
Taurus
Electro
Surveyor
Virus SW
121 / TC Easa
Patnhera